Idag har det varit en tuff dag fotbollsmässigt. Jag dömde först en match i herrar div 6 på förmiddagen. Jag är riktigt nöjd med min insats. Det kändes så bra! Efteråt var det bara att snabbt hoppa in i bilen och åka vidare till nästa ställe: assisterande i en annan domares provmatch i herrar div 5. Jag fick bra kritik så det var kul!
Kvällsmat idag: kyckling i ugn med ananas och bacon, den enda kryddan jag hade i var curry. Det behövdes inget annat. Grymt gott!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Mums, låter som en jättegod middag!

 2. avatar

  Låter som en hektisk dag – men skönt att du känner dig nöjd! Så viktigt med bra domare!!

 3. avatar

  Låter som en bra dag ändå 🙂

 4. avatar

  va duktig du är, coolt är du domare? 🙂 maten låter god.:)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: