27 mars 2023

Månförmörkelsen

I natt ställde vi klockan för att gå upp och titta på månförmörkelsen. Ett sånt hät tillfälle jag önskade att jag hade en riktig ”monsterkamera”.
 
I helgen har jag jobbat och så dömde jag även en  match i lördags, min fjärde i herrar div 5. Det gick riktigt bra så det var roligt. Två pass pilates har det också blivit, båda igår faktiskt. Det första innan frukost och det andra innan läggdags. Jag blev så himla sugen!
Idag startar min utmaning, om en stund ska jag ut och springa intervaller igen, gissa om jag har saknat det. Men mer om det i ett annat inlägg.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Månförmörkelsen

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: