2 oktober 2023

Söndag

Jag gillar verkligen inte söndagar längre….  Veckans sämsta dag utan konkurrens. Vädret matcher mitt humör också.  Det blev en lång sovmorgon och har precis ätit frukost/lunch. Alldeles strax bär det av till Mjölby med Rickard för att assistera i division fyra. Det ska bli kul!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Söndag

  1. Tisdagar tycker jag nog är värre 😉
    Skönt med sovmorgon och en lång frukost. Själv var jag uppe i ottan för att hjälpa till på en cykeltävling….när ska man få sova.
    Ha det fint !
    Kram Pia

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: