Det där med att jag känner mig otränad är någonting som bara sitter i huvudet. Idag rev jag av 24 intervaller på löpbandet i varierande fart (16-18km/h. Att springa fort på löpbandet är verkligen en färskvara så jag kände mig väldigt vinglig i början. Det kändes så bra att köra ett gäng snabba intervaller. När intervallerna var avklarade så joggade jag ner. Men när jag märkte att jag kunde få en helt okej miltid så sprang jag på istället och avslutade med en spurt. Det här är snabbaste milen i år och det känns gött att känna att formen kommer tillbaka mer och mer.
I eftermiddags kom finaste vännen, Caroline och hennes son Devin hit. Vi pratade om ForeverLiving och jag fick lite mer matnyttig information. Jag beställde även hem dels en C9box men även lite annat smått och gott. Vi körde även ett cirkelpass. Har ni testat planka i par någon gång? Det är riktigt tufft men kul!
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Damn! Grymt! 😀
    sv: Me too! 😍

  2. avatar

    Otränad är du inte!! Snyggt jobbat! Jag gillar inte plankan… Gör hellre andra magövningar.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: