Att riva upp den där trallen var nog något av det äckligaste jag gjort. Om man som jag hatar insekter vill säga. Myror, spindlar och gråsuggor frodades. Behöver jag skriva att det blir ingen ny trall. Den ligger redan på tippen. Skönt att ha det avklarat.

Rickard tog tag i ett av förråden och Ida roade sig med att måla på ett par bitar av trallen. Hon var så nöjd.
Vi flyttade på hela gruppen till hörnet av uteplatsen istället. Jag tänker mig att en dynlåda får stå precis bredvid. Det ska vara smidigt att plocka fram och bort kuddarna. Får se om det är så här gruppen kommer stå eller om vi ändrar på det igen. Det jobbigaste är nu gjort iallafall och det roliga är kvar. Med det roliga menar jag shoppa blommor, kanske någon ljuslykta till och så mysiga plädar så jag vill sitta ute även på kvällarna. Det ser jag fram mot.
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vad fint det blev!

 2. avatar

  Så fint det blev!

 3. avatar

  Vilket fint golv det blir!! Jag var nära att lägga ett sådant på min balkong i Göteborg men sen flyttade jag ju.. ler .. Blir nog riktigt fint!

  1. avatar

   Visst är det fint med ett sånt här golv men det är ju så svårskött och så måste det göras ett bättre underarbete då stenplattorna är ganska ojämna. Trall blir det nog inte mer. 🙂

 4. avatar

  Ja fy vad äckligt det kan vara. Vill oxå se när det är färdigt. Superkul med fluffet

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: