De här senaste två veckorna har jag lagt om min kost rejält. Jag har minskat på min konsumtion av bröd och istället dricker mer smoothies till mellanmål. Brödet som jag bakade häromdagen passar mig perfekt, fullt med nyttigheter utan att ge den där uppblåsta känslan. När jag har vilodag blir det shake från Forever. Den är dock väldigt komplett har jag konstaterat. Det går att springa både backintervaller och 40 intervaller på löparbana med den uppladdningen.
Varje morgon dricker jag 80ml aloe vera. Jag tycker fortfarande att den smakar vidrigt men jag tar den som en shot så då fungerar det. 
Jag mår så mycket bättre efter de här omläggningarna. Jag känner mig mycket piggare och den här uppblåsta känslan i magen och sötsuget är i princip borta. Det känns som att jag hittat en livstil som jag kommer kunna hålla fast vid eftersom jag känner så stor skillnad. En extra morot är givetvis också att det händer grejer med vikten.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Helt rätt bort med kolhydrater & socker. Skrev nyligen ett inlägg om dieter,haha!

 2. avatar

  Så himla duktig!=)

 3. avatar

  va duktig du e hanna tror nog det hjälper en hel del . fin kväll till dej kram ullie

 4. avatar

  Oj så duktig du är som lagt om så!

 5. avatar

  Tusen tack fina Hanna! ❤️ Kanske kommer ett inlägg senare idag men vet inte hur jag känner över att bryta pausen nu. Vi får se helt enkelt. 🙂

 6. avatar

  Skönt att ha hittat en kosthållning som fungerar 🙂
  villa-freja.se

 7. avatar

  Härligt Hanna! <3 Kosten är verkligen A och O när det kommer till välmående 🙂

 8. avatar

  Vad kul att du märker stor skillnad! Då blir man ju ännu mer taggad att fortsätta

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: