När vi kom hem nattades Ida och jag ställde mig sedan på löpbandet för att powerwalka bort dagens onyttigheter. Jag föll rätt rejält idag, både kokosrutor och chokladbollar slank ner. Jaja, bara ta nya tag imorgon.
Jag letade fram en lite rockigare spellista som var perfekt att lyssna på.Sen hittade jag en variant på teaser/neckpull som jag bara var tvungen att testa. Det svåraste tycker jag är inte att komma upp utan snarare att komma ner igen med kontroll.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: