Idag testar jag något nytt till frukost: den hypade chiapuddingen, Jag har blandat 3msk chiafrön med 2 dl kokosmjölk och så 0,5tsk vaniljsocker. Massor med kokos på och så jordgubbar och hallon. Det är inte det godaste jag smakat men det går att äta. Jag kan ju experimentera en del med smakerna för att se vilken variant jag gillar bäst.  Det intressanta blir att se hur länge jag står mig. Har ni testat chiapudding?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Själva chiapuddingen smakar ju inte så mycket, men tillbehören kan göra det riktigt gott.
  En av mina favoriter är hallon, kakako och liiite lakritspulver! 🙂

 2. avatar

  Nej det har jag inte :3 Tycker att det liknar … något annat, men det är klart: man ska inte döma hunden efter håren.

  1. avatar

   Haha, jag kan hålla med om att det inte ser så gott ut.

 3. avatar

  Ja jag har provat chiapudding i några olika variationer men tycker inte att det smakar gott.

  1. avatar

   Lite speciellt är det ju allt.

 4. avatar

  Ja, chiapudding gjorde jag första gången år 2012 🙂 och har sedan dess gjort många olika varianter. Choklad-jordnötssmör chiapudding eller kokos-chiapudding är mina favoriter. Om du är intresserad så har jag många recept på bloggen. Önskar dig en fin dag!

  1. avatar

   Tack för tipset! Jag ska kolla in. 😊

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: