Igår åkte vi iväg till Blomstertorget och köpte lite fröer som vi sedan hjälptes åt att plantera, jag, Alexander och Ida. Får se om det blir något av det. När man planterar med barn blir det kanske inte riktigt alltid som man tänkt sig, haha. Det blev olika grönskaker och blommor.
Mamman i huset fick det roliga nöjet efteråt att städa. Det var jord precis överrallt och barnen badade en lång stund efteråt.

 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Kul att få greja med jord och sånt när man är lite ju 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: