När jag åkte till stan imorse var det grått och inte så varmt så jag anpassade mitt klädval efter det. Lagom till jag kom till stan och gjort klart mina ärenden var det såklart väldigt varmt. Sommaren har kommit tillbaka med buller och bång. Underbart! Jag mötte upp två kollegor på en restaurang i stan för att hålla en affärspresentation. Den gick helt okej.
Efter mötet gick jag och kollegan en promenad i värmen längs med stångån. Så härligt! Resten av dagen har tillbringats på personalmöte, smörgåstårteätande (fast jag åt bara garneringen) och så en kväll med de boende.
Jag behöver verkligen komma i säng tidigt, det har varit mycket den här veckan. Det har varit roliga saker såklart men jag är trött ändå. Igår gick jag och la mig strax innan midnatt och det är för sent. Nog babblat! 🙂
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Låter som en härlig dag!

  1. avatar

   Det var det verkligen! 🙂

 2. avatar

  Härliga bilder!
  Det här med att gå i säng i tid… jag lyckas sällan!

  1. avatar

   Nä, det går verkligen inte. Lite som Alfons Åberg som "ska bara" och så vips har klockan blivit massor. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: