5 december 2023

3 augusti

Det blev choklad till frukost idag, blev så sugen. Jag åt även en chiapudding med banan. Både igår och i förrgår kändes det som höst. Vinden var så kall men idag verkar det vara varmare. Hösten är en mysig årstid men jag vill inte ha det redan nu. Semestrarna är ju inte ens slut än.
Planer för dagen: jag och Rickard ska ut och köra mitt hatpass nummer 1 inom löpning: tempoträning. Det behövs efter alla intervallar det blivit den senaste tiden. Jag ska även till Mari och äta lunch och så väntar ett kvällspass på jobbet. Fullspäckad dag!
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: