Den här veckan har varit riktigt bra träningsmässigt. Veckan startades med pilatesutmaning och en riktigt tuff fotbollsmatch på kvällen där det var högt tempo och jag fick jobba rejält i motvinden.
Tempoträning på onsdagen där jag överraskade mig själv med pigga och snabba ben.
Torsdag: en kort promenad i skogen.
I fredags klev jag upp klockan fem för att springa innan vi packade in oss i bilen hela familjen för det årliga besöket på Ölands djurpark. Det är riktigt skönt att starta dagen med ett pass så där. Först känns benen sega och som att musklerna inte vaknat men efter ett par minuter är jag igång och har sedan en härlig känsla i kroppen resten av dagen.
Nästa vecka vill jag:
– Mer pilates
– Fotbollsmatch
– Distanspass
– Tempoträning
– Styrketräning
– Sova mer
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: