I natt blev det inte många timmar sömn. Jag tror den största anledningen till det var att jag åt en riktigt stor skål med fruktsallad och grädde en stund innan jag gick och la mig så det var säkert fruktsockret som ställde till det. Jag har varit som en trasa och bitvis nästan känt det som att jag skulle somna ståendes. Det gjorde jag såklart inte, haha.
Har ni testat kvargen med smak av persika och passionsfrukt? Med chokladtopping är den så galet god, fräsch och frisk i smaken.
Efter jobbet var tanken att jag och Rickard skulle springa backintervaller så vi möttes upp i Hackefors och joggade iväg. Jag i ett tempo som var mer lik rask gång. Efter några hundra meter kände jag att det är ingen idé så det blev en två kilometerspromenad istället. Det var härligt att gå där i skogen!
Ikväll har jag varit iväg till grannbyn och kollat på en träningsmatch mellan två topplag i division sex som brorsan dömde. Det var inte så dumt att sitta vid sidan av och inte behöva agera. Det är så sällan jag tittar på fotboll, jag är ju alltid med i matcherna antingen som domare eller som assisterande.
Nä, nu har ni fått en liten update om dagen. Väntar på att Rickad ska ringa. Imorgon bär det av till Öland för årets besök på Ölands djurpark så vi måste stämma av att allt är fixat.
Hoppas ni får sova riktigt gott i natt!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Lindahls kvarg <3

 2. avatar

  Åhh så härligt! <3

 3. avatar

  Låter som en skön dag trots trötthet. Hoppas du är lite piggare idag och fått sova bättre

 4. avatar

  Åh det där med kvargen måste jag testa! Ser ju fruktansvärt gott ut och sen gillar jag dom nya kvarg smakerna. 🙂

 5. avatar

  underbart

 6. avatar

  Den kvargen är supergod 🙂

 7. avatar

  gott med kvarg .-)

 8. avatar

  Ja älskar de kvargsorterna 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: