Vad är det som motiverar och inspirerar dig? Har du funderat över det någon gång, vad som driver dig? Vilken är din drivkraft? Den kraft som får dig att aldrig ge upp oavsett hur lätt eller svårt det är eller vad andra tycker och tänker. När du har hittat den där drivkraften så kan inget stoppa dig. Varken elaka tungor eller andra motgångar.
För att hitta den inre drivkraft som alltid sporrar måste du komma fram till vad som är viktigt för dig och ditt liv, hitta ditt ”Varför”. Det är kanske inte det enklaste men för att lättare bena ut det är det bra att fundera på varför gör jag det här och vad drömmer jag om. Vad vill jag?  Är det att se världen, hjälpa människor till ett bättre liv, ekonomisk frihet och så vidare.
Det kan även vara enskilda personers kommentarer som gör att man känner att ”inte en chans att jag ger mig nu”. Man vill inte att de ska få rätt så viljan att lyckas blir större än tvivel.
Jag har kommit till flera insikter den senaste veckan. Vad jag vill och vad som är viktigt för mig. Det första är att jag vill inte gå till ett jobb och känna att någon annan bestämmer över mig och min tid. Jag vill själv välja mina arbetskamrater och jag vill ha frihet. Frihet på så många olika sätt, men framför allt friheten att kunna välja.
Mitt varför kommer leda mig framåt, ibland med små myrsteg, ibland med stora steg. Det kommer komma bakslag men jag kommer ta mig framåt. Steg för steg tills jag når mitt mål. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Det där är verkligen så himla sant! Jag har funderat väldigt mycket det senaste året på mina varför och vad jag mår bra av och vill. Det är inte helt enkelt och tar nog hela livet att komma fram till. Men det är så himla viktigt att reflektera över det för att må bra tror jag. Fint inlägg!

  1. avatar

   Tack!

 2. avatar

  Du har så rätt! 🙂 Hittar man sitt starka varför kan inga motgångar i världen stoppa en ♡

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: