Igår åkte vi ut till en liten stuga i Stjärnorps skogar för att fira E som fyllt trettio år. Jag tog med en liten påse med lite bra att ha-krämer. E och hennes sambo har köpt sötaste lilla schäfervalpen som barnen lekte med, med skräckblandad förtjusning såklart.  
Jag passade på att klä upp mig, den lilla svarta såklart. Om ni vill kan ni få se klänningen på någon dag. Älskar den verkligen.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Valpar alltså! Finns ju inget mysigare 🙂

 2. avatar

  Va kul med kalas!
  Och ni verkar ju ha så vansinnigt fint väder nere i södern! Här sken iofs solen idag, men varmt vet jag inte om det har varit…

 3. avatar

  Fina bilder och vilken söt liten schäfer 😀 Kram <3

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: