31 mars 2023

Höst redan….

Idag känns det som höst. Under min och Rickards morgonpromenad förut så var det elva grader. Nu är det 14, det känns verkligen som att sommaren är förbi och att hösten är här. Det tycker inte jag är okej så här i mitten av augusti. Sol och värme skulle jag vilja ha några dagar till.
Frukost idag blev en chiapudding med kokta päron och nektariner samt vaniljkvarg och cashewnötter på toppen! Lika gott som det ser ut!
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Höst redan….

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: