Du behöver
200 gram smör
200 gram choklad, Marabou, 70%
4 ägg
sötning motsvarande 1 dl vanligt socker (jag tog 1 dl stevia)
1 tsk vaniljpulver 
 Smält choklad och smör på låg värme. Vispa ägg, sötning och vaniljpulver vitt och luftigt. Rör sedan ner chokladblandningen och vispa en stund. Häll sedan i form och grädda i 200 grader i 7-8 minuter. Låt stå kallt, helst över natten. Ska ni servera kakan inom 1-2 timmar så höj minutantalet till tio minuter. Servera med tex grädde och bär.
Receptet är från 56kilo.se
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Tack för LCHF recept =D

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: