Till kesoplättar behöver du:
250 gram keso
2 ägg
½ msk fiberhusk
Blanda ihop och låt svälla en stund. Jag hade ingen fiberhusk så testade med kokosmjöl och det blev inget bra. De blev för torra. Sparar dem till mellanmål och vispar grädde att ha till. Det behövs någon form av sås till.
Godmorgon måndag! Jag vaknade vid sju och kunde inte somna om. Två kvällar i rad har jag gått och lagt mig innan tio och har dessutom fått sova riktigt bra på nätterna så jag börjar känna mig i fas igen. Om det är något som jag verkligen behöver ta tag i så är det där med att komma i säng skapligt på kvällarna för jag behöver mer sömn. Idag ska jag springa en runda och så jobbar jag kväll. Till jobbet tänkte jag cykla så det blir en bra träningsdag.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Men vad gott det ser ut!

 2. avatar
  säger:

  mhmhmhmh. vilken bra och god start! vill smaka 😉 haa

 3. avatar

  Det där ser magiskt gott ut!
  sv: Ja, men visst är det mysigt? Man umgås på ett helt annat sätt när man är iväg, faktiskt! Kan tänka mig att det är extra viktigt att åka iväg tillsammans efter man fått barn också 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: