Den här övningen är grymt bra för balans, benstyrka och rumpan. Om det inte känns bra för ryggen i den här positionen, kan du flytta fram benen så du ligger som en banan. Den positionen stabiliserar upp balansen och frestar inte lika mycket på ryggen. Pressa ner det undre benet mot ringen så det också arbetar. Det är inget vilohem, hehe.

Innan du börjar rörelsen, spänn bäckenbotten, lyft magen inåt och upåt, spänn rumpan och håll tungan rätt i mun. Den här övningen kräver balans. Låt er inte luras av mitt glada leende.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    säger:

    Bra övning 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: