Haha, kan inte låta bli att fnissa lite för mig själv. Bilden nedan är ytterligare ett sånt där bra exempel på när det känns på ett visst sätt i kroppen och det bara är tokfel när jag ser bilden. Det kändes faktiskt som att jag hade en bra linje. När jag tänkte ytterligare ett litet snäpp och verkligen förlängde i benet blev det något helt annat. Kroppen behöver verkligen lära om.
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Ja det är inte världens lättaste att få hjärnan och kroppen att synka! För många år sedan gick jag en utbildning i basal kroppskännedom och då skulle man först få en förståelse för sin egen kropp och hållning. Sjukgymnasten som höll i utbildningen bad mig att stå rak i ryggen och jag ställde mig rak – ja, som jag tyckte att det kändes som att jag stod rakt. Hon frågade mig om jag tyckte att jag stod rakt och jag tittade frågande på henne och förstod inte vad hon menade riktigt. Då rullade hon fram en spegel och ställde den framför mig så jag såg hur jag stod och jag stod definitivt inte rakt utan lutade mig lite bakåt med överkroppen så jag fick en belastning på ryggslutet… Bra utbildning och jag lärde mig massor om mig själv och kroppen genom den. Numera har jag en rak rygg när jag ska ha det 😀 Kram <3

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: