29 november 2023

Ny inspiration

Ikväll har jag och Caroline varit på en ”Get together” med några av teammedlemmarna. Det första vi fick se var ett helt fantastiskt klipp som handlade om att verkligen våga leva och ta risker. Att verkligen försöka uppnå det man drömmer om. Vad jag drömmer om vet ni redan, hihi. Nu ska jag ta tag i det på riktigt. Forever erbjuder en fantastisk möjlighet, en möjlighet som alla borde ge en chans.
Det jag framförallt tar med mig från kvällen är:
– Våga fråga
– Våga chansa
– Våga gå ur min komfortzon
– Våga misslyckas
– Var inte rädd för ett nej.
Jag och Caroline har börjat fila på ett mycket spännande koncept som jag givetvis kommer presentera framöver när vi bestämt i detalj hur det ska se ut.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ny inspiration

  1. Jag har ju provat en gång förut och jag är helt enkelt ingen försäljare. Nu finns det ju i och för sig fler produkter än när jag provade. Men för att sälja måste man ju gå "all – in" så att säga och verkligen tro på det man säljer, och den biten har jag lite svårt för. Dvs att bara hålla sig till ett märke. Sedan är det lite för litet där jag bor, att kunna skapa en bred kundstock för att kunna leva på det. Men som du har tänkt, både pilates och forever, kan ju funka riktigt bra.

    1. Ok. Då förstår jag dig bättre. Lite kul dock att du tar upp det där med försäljare för det är jag inte heller. Man ska inte vara en försäljare utan rekommendera produkterna på samma sätt som man rekommenderar en bra restaurang till exempel . 🙂

  2. Så roligt! Lycka till! Jag har en kollega som har hållit på med Forever i många år och har avancerat rätt långt i företaget. Hon jobbar bara halvtid hos oss och resten av tiden försörjer hon sig på Forever försäljningen. Kram <3

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: