Här hemma doftar det citron i kombination med tända ljus. Jag har varit uppe sen klockan sex och planerat in pilatesklasser som jag ska hålla under hösten. Hela huset är städat så nu sitter jag och njuter av lugnet, en mugg te och frukost. Det är strålande sol ute så det blir säkert en vacker dag.
En av fördelarna med att vara vuxen är definitivt att jag kan äta ”snacks” som frukost. Det där jordnötssmöret ihop med äpplen…. Ord behövs inte. Nu förstår jag vad andra menar med att de inte kan vara utan sitt jordnötssmör. Mitt är ekologiskt och utan socker, perfekt för den som vill äta LCHF.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Skönt när man hinner med mycket på morgonen 😀 Så mysig bild!
    Kram <3

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: