Idag har jag testat att koka paleogröt efter recept från Scandinavian Wellness. Den här gröten kommer jag göra fler gånger. Så gott och fräscht! Du behöver:
1,5dl vatten
2 msk mandelmjöl
1 msk pofiber
1 msk kokosflingor
vaniljpulver, kardemumma, kanel
1 ägg
1 nypa salt
Koka upp vatten +allt utom ägget. Koka på medelstark värme någon minut. Vispa snabbt ner ägget och sänk sedan värmen och rör ibland tills du får en lagom fast gröt.
Servera med mandelmjölk eller kokosmjölk, bär, kanel och nötter.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Tack för tipset! Ser verkligen gott ut och Paleo är ju bara såå bra!

  2. avatar

    Det verkar gott 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: