Imorse möttes vi upp igen, jag och Sofia. Det var så kallt och jag tänkte under uppvärmningen att ”jag blir snart varm”. Det gick på repeat i huvudet och mycket riktigt. Det tog inte särskilt lång tid att verkligen få upp värmen. Bortsett från fingrarna, dubbla fingervantar fick det bli. Idag var planen:
800*2
600*2
400*2
200*2
200 meter joggvila mellan alla utom tvåhundringarna då det blev 100 meter vila inför den första och samma inför den andra. Svettigt pass blev det, hehe, och jag är så nöjd att jag kunde köra ett så pass tufft pass med joggvila och inte ha stå eller gåvila. Men jag behöver få upp tempot, uthålligheten finns. Totalt med uppvärmning och nedvarvning blev det 6,5 kilometer. En skön start!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: