5 december 2023

Lyssna på kroppen

Jag är ganska dålig på att lyssna på kroppen. Gå och lägga mig skapligt, ta sovmorgon och försöka att inte ha så höga krav på mig själv är områden som jag definitivt skulle må bra av att ta tag i. Framförallt sömnen och att försöka att inte ha så höga krav på mig själv. Det är en sån där dag när jag bara vill strunta i alla måsten och krypa ner i soffan under en filt och med en mugg te och göra absolut ingenting. Slösurfa på telefonen till exempel.
Idag har vi:
– Varit på förskolan och tittat på när Ida och hennes kompisar hade Luciatåg för oss föräldrar. Det gick väldigt lätt att komma iväg. Lite skillnad mot när det är en vanlig dag, hehe.
– Ett coachmöte har avhandlats. Jag har fått en hemläxa som ska göras till nästa möte.
– Dagens träning är avklarad. Jag har tränat bodytoning med Åsa och Rickard och så tränade vi pilates efteråt. Jobb förenat med nöje. Jag tänkte att jag skulle få iväg ett viktigt mail men sedan är det bra. 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Lyssna på kroppen

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: