– Inget är omöjligt, om man vill så kan man göra allt. Det handlar inte om vilka förutsättningar man har utan om vad man gör med det man har.  Så tänker jag. Ni håller kanske inte med men jag vill tro på det. Det är så många som kommit från urdåliga förhållanden men ändå blivit väldigt framgångsrika. Vill man och inte ger upp vid motgångar så kan man!
– Det finns så många människor som jag ser upp till, personer som lever det liv jag skulle vilja leva. Personer som har det jobbet som jag skulle vilja ha. Jag tänker att om några år är jag lika duktig som de jag ser upp till nu. Om jag fortsätter jobba och låter motgångarna stärka mig istället för att knäcka mig. Med vilja kommer jag långt!
– Finaste Lise, skrev en sådan fin kommentar till mig. Några ord fastnade särskilt och jag går tillbaka varje dag och läser det hon skrev. Att ha en sådan kunnig person som Lise, som tror på mig, det är så värdefullt!
PS: Det var inte lika kallt som det ser ut. Bara om händerna. DS
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Nej, ingenting omöjligt, det omöjliga tar bara längre tid 🙂
  Du har ju så tydliga mål, så jag är helt övertygad om att du kommer att nå dina mål i framtiden!
  Själv så spräckte jag nån mental spärr ikväll, för det gick bara så bra att springa! Längesen jag hade sånt flyt!

  1. avatar

   Åh, det är ju så härligt att springa när det känns så!

 2. avatar

  Inspirerande inlägg! Jag tror som du: ingenting är omöjligt, det handlar om vad man gör med det man har. Och wow att göra pilates ute i snön. Coolt! 🙂

  1. avatar

   Kul att du gillar inlägget! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: