I nästa vecka ska jag göra något väldigt spännande. Jag ska på audition för gruppträningsinstruktörer. Nästa år öppnar ett nytt gym i stan och jag har sökt dit som pilatesinstruktör. Jag är såklart supernervös men också superpeppad. Jag hade inte tänkt att skriva om det än men nu kan jag inte hålla mig längre. Jag har varken bestämt musik eller vilka övningar jag ska göra men jag har tid kvar på mig att bestämma mig för det. Jag skulle svara på några frågor om mina styrkor och svagheter som instruktör, när jag vill ha pass, förebilder och så vidare. Tänk att få göra det jag brinner för! Åh, vad jag hoppas att jag får komma vidare på intervju sedan efter audition och att de vill att jag ska börja ha pass där. Ni håller tummarna för mig va?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Detta kommer gå HUR BRA SOM HELST för dig! Behöver du påminnas om dina styrkor kan jag skriva en bok kring dem! Jag skall tänka på dig! Anställer di dig får de en stjärna! Kram
  ❤️

  1. avatar

   Tack för pepp! Kram <3

 2. avatar

  Men vad kul, heja dig!!

  1. avatar

   Det ska bli så himla roligt!

 3. avatar

  Å vad spännande. Lycka till!!

  1. avatar

   Det känns jättespännande. Tack!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: