30 mars 2023

Så stel och ont i hela kroppen

I torsdag på audition skulle vi börja med uppvärmning, en uppvärmning som var allt annat än det. Utfall, knäböj, armhävningar och andra stegkombinationer. Det var ju givetvis ett test för att se vår allmänna styrka. Eftersom jag var så ledsen blev inte återhämtningen den bästa så jag har ont i precis varenda muskel i hela kroppen och är stel som en pinne. Att lyfta armarna över huvudet är en plåga. För att mjuka upp mig själv fick det bli 10 minuter väldigt långsam jogg på löpbandet och därefter stretch. Känns mycket bättre men jag behöver ännu mer stretch för att mjuka upp mina stackars muskler.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Så stel och ont i hela kroppen

  1. Träningsvärk och stela muskler gör så ont! Hoppas du fick ordning på det. Ibland är det ju inte ens roligt längre utan bara jävligt ont.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: