1 april 2023

Spakväll hos Marie

Igår hade jag spakväll hos Marie. Fem tjejer blev inbjudna så vi var sju personer. Det är min andra spakväll som jag hade själv och det gick hur bra som helst. En av tjejerna hjälpte mig att bära grejerna till bilen och när vi sa hejdå gav hon mig en kramoch pratade om vilken härlig tjej jag är. Det värmde verkligen. Jag blev så glad! Vi hade aldrig setts innan heller.
Tjejerna fick bland annat en handinpackning som består Forevers honung och så en skrubb som man gnider in i händerna. Den sköljs sedan av med varmt vatten och så smörjer man in händerna med propolis och tar på handskar så det fåt gotta till sig ordentligt. Alla som testat den här inpackningen älskar den. Tjejerna pratade om att testa samma sak på fötterna och det måste jag göra. Jag kör ju alltid med heat och propolis över natten.
Att ta en hutt aloe vera hör till! Det brukar vara lite blandade reaktioner. 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: