Idag så slutade jag jobbet klockan tre och skyndade mig hem. Jag for runt som en virvelvind då en spakväll var inplanerad med Caroline. Jag har varit virrigare än virrigast den här veckan så jag glömde bort den lilla detaljen att vi skulle vara hos värdinnan runt en timme innan för att hinna förbereda allt. 
Det blev en väldigt trevlig kväll och en skön avkoppling för både mig och gästerna. Tänk att man kan ha ett jobb som inte känns som jobb! Ansiktsbehandling, handinpackning och prat om aloe vera stod på schemat. Supertrevligt, verkligen. 🙂
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Så mysigt med spakväll!

  2. avatar

    Härligt att ni fick en fin kväll! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: