29 november 2023

Det går framåt

I eftermiddags när solen sken som bäst så satte jag mig på stenplattorna och började slipa rummen. Förra gången ni såg det såg det ut så här. Sen dess har jag målat rummen och taken, bättrat på fägen på sidorna. 
Ida var följde också med ut och pysslade lite. Vilken frihetskänsla det är att barnen har trädgården bara utanför dörren. Det är lite skillnad när vi bodde i lägenhet i stan och vi delade gård med sisådär 50 andra hushåll.
Åter till docksskåpet. Det har sina glipor och det kommer inte bli perfekt men jag älskar den lite ruffiga känslan. Jag ska slipa något varv till och sen är tanken att jag ska lacka golven så att det håller länge.
Mosaikplattorna kom med posten idag, snabb leverans. Haha, de ringde från företaget igår och undrade om jag verkligen skulle ha så många prover (5) som jag beställde. Ja det skulle jag och fler lär det bli. Nu när jag vet hur stora proverna är så är det lättare att beräkna. Jag har bara lagt dit dem som de är, kanske att jag lägger dem tillrätta ikväll. Jag är sugen på att titta på en film samtidigt, en riktig tjejfilm.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: