Ni vet när man får en känsla av att något är på ett visst sätt utan att egentligen ha några belägg för det. Exakt den känslan har jag haft ett bra tag. Idag fick jag svart på vitt att en sak som jag gått och grubblat över ett tag faktiskt var sant, att min föraning stämde. Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker det känns lite kusligt. Att man kan ha så rätt…. Har ni varit med om samma sak?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Det händer ibland och jag tycker inte det är så kusligt. Jag litar på mina föraningar och min magkänsla för ofta är de sanna.
    Kram Helén

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: