Förut var det vård och då framförallt palliativ vård jag brann för. Men jag har fått en ny dröm. Jag drömmer om min egna pilatesstudio där jag kan peppa och hjälpa andra till ett bättre liv och bättre hälsa. Dit ska jag nå och första steget är kursen i mars. Tror ni jag längtar till kursen? Det ska bli så kul, lite läskigt också för jag funderar över hur mycket längre de andra kursdeltagarna tränat, jag har ju ”bara” ett knappt års regelbundet tränande bakom mig. Men mitt brinnande intresse räknar jag med tar mig långt. Inget är omöjligt!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Med vilja och rätt inställning kommer man hur långt som helst. Lycka till med att leva din dröm!

 2. avatar

  låter spännande med pilatesstudio 🙂
  har själv tränat en hel del innan jag blev sjuk.
  Sv: Tack för omtanken 🙂

 3. avatar

  Åh vilken härlig dröm! 🙂

 4. avatar

  Jag har tränat för många, utvärderat många och studerar noga pilates principerna i varje rörelsemönster som kroppen utför.
  Du kommer fixa det galant!
  Jag tror starkt på dig och vet att med din passion för pilates i kombination med din regelbunden träning kommer du lyckas totalt!
  Du vet vart jag finns ifall du behöver råd, pepp eller stöd.
  Tro på dig själv till 150% – det gör så många andra också och jag kommer följa dig genom hela kursen. ..från Oslo ! 💪👌❤

 5. avatar

  Så inspirerande att du verkligen följer dina drömmar! Hoppas att allt går bra för dig och att du kan ha din egen "studio" i framtiden. Kram

  1. avatar

   Tack snälla du!

 6. avatar

  Så kul!! Jag hejar på dig! Och öppnar du en pilatesstudio ska jag komma ner och träna en gång! Lovar 🙂 Jag får göra en hälsoresa helt enkelt!

 7. avatar

  Hej! Har precis hittat hit (efter att du kommenterade hos mig). Trevlig läsning.
  Jag älskar också pilates. Höll tidigare mycket på med det men när vi flyttade till Boston hittade jag ingen bra pilatesstudio utan fann yoga där istället.
  Nu växlar jag mellan pilates, yoga, löpträning, styrketräning i en underbar träningsgrupp och lite tabata hemma.
  Det jag ville säga egentligen är att min pilatesinstruktör har gjort en sån resa som jag tror du drömmer om. Utbildade sig under en utlandsvistelse inom stott pilates och har gått vidare kontinuerligt. När jag började träna hos henne hade hon pass på ett gym, sen öppnade hon eget i källaren och sedan några år har hon en fantastisk studio.
  Kika in: isensi.se

  1. avatar

   Kul att du gillar läsningen. Tack för tipset om sidan. Ska genast kika in.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: