5 december 2023

En promenad

Promenaden ute i skogen tidigare idag var så härlig. Isgatan som var under förra promenaden hade äntligen töat bort så det gick att hålla ett riktigt bra tempo över stock och sten. Älskar dessa skogspromenader, iallafall efteråt. Att gå en mil känns långt.
Det känns i kroppen att jag inte har sömbrist längre och så är jag bara lite snuvig. Vad härligt det är att äntligen känna mig utvilad. Gissa vad jag ska göra ikväll…. Pilates såklart. Jag har inte tränat någon pilates på flera dagar och nu saknar jag det. Det blir ett långt pass, på femtio minuter. Vem har sagt att man ska börja lugnt! Haha, nä men jag lyssnar givetvis på kroppen, säger den i från får det bli det lilla lugna istället. 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En promenad

  1. Vilken härlig miljö att gå i. Jag går massor, så klart. Det gör väl alla hundägare. Men jag borde ta mig i kragen och träna annat också. Erkänner att jag blir lite peppad här hos dej. Tack för det!
    /P

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: