Det är visst en standardrubrik men det är verkligen en härlig fredag. Solen skiner och jag och Rickard ska iväg och titta på squash i sporthallen. Det ska bli riktigt roligt att se eliten spela.

Jag jobbade kort tur idag och när jag slutade gick jag ner till ån en sväng och satte mig och filurade men även skrev lite med en vän som behöver lite träningspepp.
Önskar er en härlig fredag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    jätte fina bilder 🙂

  2. avatar

    Fredagar är ju härliga !:D 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: