5 december 2023

Pilates är min terapi

Så här ser det ut 70% av tiden hos en träningstokig trebarnsfamilj. Träningsredskap trängs med leksaker. Det finns så mycket roligare saker att göra än att städa. Vi har ett tag använt hallen att träna pilates i när barnen har tv:n men har nu konstaterat att det inte fungerar. Vi har inte tillräcklig plats att utföra övningarna. Vi ska återta vårt vardagsrum.
En sak som jag upptäckt vara en fördel med pilates är hur den får all min ångest att bara rinna av mig. Att fokusera på att ha kontroll från magen, fokus, andning och att göra övningarna långsamt gör att ångesten bara försvinner. Jag har liksom inte tid att tänka på det som är jobbigt.
Den här bilden blir jag så glad av, hur Rickard myser och jag bara ser… tja.. galen ut. Haha.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: