25 mars 2023

Sprint

Idag stod det teknikträning på schemat. Jag, Rickard och Ida packade in oss i bilen och åkte till närmaste löparbana. En seg uppvärmning, verkligen segt, det kändes som att jag tappat all kondition. Givetvis har jag inte det, men vissa dagar och vissa pass känns bara så jobbiga.
Efter uppvärmningen tränades det snabbhet. Det var riktigt härligt i solen och jag som kände mig så seg på uppvärmningen kände helt annorlunda när jag fick springa fort. Ett bra pass!
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Sprint

  1. Härligt! Det är kul att springa på bana emellanåt, jag får nog vänta ett tag till, tills snön smält bort.
    Har du förresten ett "fast" träningsprogram som du följer? Jag menar, har du bestämt i förväg vilka dagar du ska träna och vad? Är bara lite nyfiken.
    Jag tror jag måste göra ett sånt till mig själv nämligen, för just nu är min träning väldigt oregelbunden…

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: