Hello sweeties! Jag blir så glad av era snälla och peppande kommentarer! Jag uppskattar varenda en även om jag är väldigt dålig på att svara. Tack för att ni gör det så roligt att blogga! 
Söndag idag och solen skiner och jag känner mig på ett strålande humör! Vi ska på bio i eftermiddag och se nya Alvin och gänget. Efter biobesöket ska jag och Alex laga mat, tacos blir det och så ska vi hitta på någon god efterrätt.
Bilden ovan blev toköverexponerad och istället passade jag på att leka med bilden i photoshop. Älskar vårkänslan som är på vårt köksbord. Löparen är från Hemtex, orkidéerna är IKEA, likaså ljusen. Fatet är från min farmor. Jag tycker verkligen om fatet, ett sånt där bra fat som går att använda till allt från ljus till  att ha tårtor på. Önskar er en riktigt härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  så fint du har det:)

 2. avatar

  Va fint!! Man får en sommarkänsla av att se på bilden!

 3. avatar

  Så fint ni har!! Vad har du för burkar i hyllan? Jag har paus på köksgolvet nu. Matlagning och bakning pågår 🙂 Ha en fortsatt skön söndag!

  1. avatar

   Det är teburkar. Samlar på det. Tycker det är lite kul att ha olika.

 4. avatar

  Vad roligt 🙂

 5. avatar

  Åååh vilken mysig bild

 6. avatar

  Vad mysigt!

 7. avatar

  Mysigt du har det 🙂 Hoppas du har en fin söndag. KRamen

Kommentera

%d bloggare gillar detta: