Den här förmiddagen har gått så fort, vi har lämnat in bilen på reparation, storhandlat mat och så tagit en mils powerwalk i skogen. Jag trampade snett där i skogen och gjorde en liten vurpa. Jag har inte tid med några småskador så blev lite rädd ett tag men det slutade göra ont som tur var. Det har blivit lite tradition att efter promenaden äta sopplunch och något gott bröd till så det har vi också gjort. Jag sitter nu vid datorn och pluggar fotbollsregler. I helgen är det fortbildning igen och då ska det skrivas regelprov. Det ska bli kul att träffa alla domarna igen.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Så mysigt! och så himla fin du är!
    sv: Tycker du? Jag tycker det mättar otroligt bra! Iofs, har jag bara havregryn håller jag med dig, men tillsätter man äggvita, proteinpulver och topping mättar det fantastiskt bra! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: