Jag funderar ibland på var jag skulle vara om jag inte var fotbollsdomare. Om jag skulle vara den soffpotatis som jag var innan jag började döma, eller om jag ändå skulle ha kommit igång med träning. Inget fel i att vara det, soffpotatis alltså, alla vill inte träna och det är också okej. Jag tror inte att jag hade tränat, jo pilates hade jag nog tränat eftersom att jag började med det innan jag började döma fotboll. Men löpning tror jag inte att jag pysslat med. Men vem vet, det här är något som jag aldrig kommer få reda på.
Träning ger mig:
– endorfiner, jag blir piggare och gladare.
– styrka i vardagen.
– inspiration och motivation till att fortsätta träna.
– en vilja att äta bra mat.
 
En väldigt suddig löpbandsselfie. Det var verkligen inte optimal uppladdning inför kvällens mil på löpbandet, pannkakslunch och resterna från gårdagens kladdkaka till mellanmål. Mycket grädde och mjölk fungerar verkligen inte för mig att springa på. Men jag tog mig igenom en mil, i sakta mak, 800 meter gick jag då jag kom ur rytmen eftersom Ida ville ha hjälp med lite allt möjligt. Notetoself- spring inte när jag är ensam hemma och Ida vill vara med. En annan orsak till att det gick segt var att jag tog en tupplur och gick i princip direkt från sängen till löpbandet. Nu är det gjort iallafall, vi har ätit lite och jag tänkte pyssla lite med dockskåpet. Om jag orkar resa på mig vill säga.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Ja det är ju så, man vet inte hur det hade varit, mig har det gått i vågor, typ då jag var 18-20 tränade jag en del, sedan vart det nykärt träffa BQ, vart man lite soffpotatis, sedan kom det tillbaka, vi skaffa hund roliggt att träna med honom osv osv. Nu har jag varit lite soffpotatis sedan vi fick Isabelle, men nu komemr intresset att träna och äta rätt tillbaka igen

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: