5 december 2023

Veckans träning

Den här veckan har jag verkligen kommit igång igen.
Måndag: Powerwalk med Rickard en mil. Över stock och sten, kuperat terräng på en och en halvtimme. Tisdag: Två kilometer jogg på löpbandet.
Onsdag: Bodytoningpass på gymmet.
Torsdag: Fem kilometer löpning på löpbandet.
Fredag: Vila.
Lördag: Några kilometer löpning utomhus, årets första. Kände mig pigg och stark. Efter löpningen körde jag några styrkeövningar.
Söndag: Tio minuter pilates. Annars vila
Varje dag har jag även gjort en utmaning på bollen. Idag var det plankan. Jag är nöjd med min träningsvecka och ser fram mot veckans kommande träning.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Veckans träning

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: