29 september 2023

Äntligen

Äntligen känner jag mig utvilad. Låg i sängen igår och tittade på Micke och Veronica och när den var slut vid halv nio somnade jag som en sten, vaknade till vid midnatt och somnade sen om. En lång sovmorgon utöver det och jag är på banan igen. Härlig känsla. Idag ska jag springa två kilometer så snabbt jag kan, får vi se om jag blivit något bättre eller om jag är kvar på samma ställe.
Nej, dags att ta tag i matlagningen. Har suttit en timme och funderat över vad jag ska stoppa i mig. Kanske soppa, jag vill ha något med potatis iallafall.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Äntligen

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: