Det känns inte som att jag har sprungit på flera dagar, så är egentligen inte riktigt fallet, men känslan i kroppen var så Jag tog iallafall tag i mig själv och rev av 10 backintervaller i åtta %lutning och 12km/h i en minut, vilan blev också en minut.Det kändes att det tog på rätt ställen, härligt. 
Ikväll blev det även ett pass pilates så det känns som en riktigt bra träningsdag. Jag har konstaterat att jag tränar bäst på förmiddagen, kvällen efter en lång arbetsdag är helt värdelöst. Ibland har jag dock inget annat val än att träna på kvällen, då måste jag komma ihåg att ladda på rätt sätt. Jag är riktigt dålig på att dricka ordentligt inför pass, slarvar gärna men det brukar jag få äta upp.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Härlig peppblogg!! Duktiga du!

    1. avatar

      Tack! Älskar att träna och även peppa andra. 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: