När jag kollade in Lises blogg och såg att hon skrivit så fint om min träning och passion för pilates. Min pilatesträning är mitt eget ”påhitt” och jag förkovrar mig i det dagligen. Jag tittar på klipp på när de riktigt rutinerade tjejerna gör samma övningar och tittar noga hur de gör. Att filma mig själv och sen studera mina rörelser ger otroligt mycket.
Vad gäller den övriga träningen, löpningen och den vanliga styrketräningen så hade jag inte varit där jag är utan Rickard♥. Han stöttar och peppar, kommer med bra tips och klagar inte när jag för tjugonde gången ber honom om att ta om en bild då fötterna kanske är lite fel, eller att min rygg inte är tillräckligt rak osv
HÄR kan ni läsa hela hennes text.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Då blir man jätteglad att se och läsa

 2. avatar

  Du insprierar mig och jag älskar kolla era bilder. En dag kommer jag med min resväska och flyttar in till er ett par dagar! HAHAHA ni verkar ha så vansinnigt roligt tillsammans!
  Du är så vansinnigt grym och full av energi – keep it up!
  Stor kram <3

  1. avatar

   Hihi, du är mer än välkommen. Bokar gärna in en träningsdejt framöver. Kram <3

 3. avatar

  Va kul!! Och vilket fint inlägg hon skrev. Och hon har ju rätt – du är inspirerande 🙂

  1. avatar

   Ja visst var det roligt. Jag blev så glad. Tack snälla.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: