29 november 2023

Kalaslördag

Jag tog ett extrapass idag och jobbade mellan sju och två. Dagen gick så fort och vips var jag hemma igen. När jag kom hem så hann jag bara i princip landa och sen var det dags för ett gäng klasskompisar att komma hit. Alex haft sitt födelsedagskalas. Glass, lekar, paket och sen hade två timmar gått och det var dags för barnen att gå hem.
En film (Bröllopsduellen) sattes i dvd:n framför löpbandet och så tänkte jag springa intervaller. Jag kände mig stel så jag började med att gå en kilometer och sen joggade jag en kilometer innan jag kände mig redo. Jag sprang mina favoritintervaller där jag varierar intervallerna i hastighet, 16-18km. Tjugo stycken intervaller blev det och så en kilometer nedvarvning. Efter kvällsmaten tränades det en halvtimme pilates med boll.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: