31 mars 2023

Korvgrillning ute i skogen

Igår efter träningspasset byltade barnen på sig kläder och så gick vi tillsammans ut i skogen för att grilla korv och marschmallows. Solen sken och det var en riktigt härlig eftermiddag.
Jag var lite otålig och ville börja grilla innan det brann ordentligt. Den här gången fick vi rejäl fyr på elden och barnen tyckte det var kul att gå och hämta pinnar som var så pass torra att det gick att elda med dem.
Att grilla marschmallows påminner mig verkligen om när jag var barn och jag var på läger med skolan. Då hörde det till att grilla. Jag tycker de är perfekta när de har en fin yta och är alldeles kladdiga inuti.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Korvgrillning ute i skogen

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: