Ikväll känner jag mig inte inspirerad utan bara dålig när jag tittar på alla duktiga tjejer på instagram. Jag vet att de har säkert minst tio års erfarenhet av pilates men ändå trycker jag ner mig själv. Vem är jag liksom att försöka lära andra hur de ska göra…. Kan jag verkligen bli instruktör redan, borde jag inte bli bättre, smidigare, vigare osv, ha några fler års erfarenhet osv. Suck, vad trött jag blir, vet att alla börjar någonstans och att alla inte varit proffs från början. Nya snälla tankar ska jag tänka om mig själv nu.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Klart du kan och du verkar ju älska pilates, hela du lyser ju när du gör dina övningar! Så, väck med dessa negativa tankar och bara kör på!!

  2. avatar

    En dag är du också där, och du är redan duktig på det du gör! Fortsätt bara att kämpa!! 😀

  3. avatar

    Känner igen! Så lätt att ramla i jämförelseträsket, men tänker att man är en bit på väg när man medvetet kan konstatera att "jaha, nu är jag där igen!" istället för att slungas in i nedvärderandesnurren. Heja dej och keep up the good work 🙂 ♥

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: