Det var väldigt roligt att spela in ett eget träningsprogram, men vad svårt det är att tänka på tekniken samtidigt som man pratar. Men det kommer bli bättre ju mer jag tränar på det.Jag som heller inte tycker om att höra min egen röst tyckte att det lät helt okej. Klippet får ni inte se, det ligger privat på min youtubekanal. Det är mycket som måste finslipas innan jag vågar ha det offentligt.
Den här bilden blev lite av en wakeup-call, min hållning är verkligen katastrof. Jag vill inte se så ”slapp” ut, så nu tänker jag på det hela tiden att inte sjunka ihop.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Där ligger ett av mina största problem, att hålla ryggen rak. Jag sjunker ihop direkt. Känner dock att det har blivit lite bättre senaste året eller så!

 2. avatar

  Precis så där sitter jag oxå. Har inga eller väldigt otränade muskler efter min viktnedgång. Trodde aldrig att jag skulle bli så svag… Men men, jag har dock gått ner 75 kg o behöver träna upp mina muskler.
  Spännande blogg som jag kommer fortsätta följa!

  1. avatar

   Hej. Vad kul att du gillar min blogg. Välkommen hit. 😀 Hoppas att jag kan vara lite inspiration, här får du många tips. Kram

 3. avatar

  Åh vad spännande 😀

 4. avatar

  Ska bli kul att se när du känner dej nöjd=)
  In med magen ut med bröstet! 😉

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: