Ni som följt mig ett tag vet att jag är otålig, att saker och ting ska hända nu, helst igår. Jag hade tänkt att utbilda mig till pilatesinstruktör i höst men jag kan inte vänta. Så i mars bär det av för att gå första steget. Det ska bli så galet kul! Jag vill komma väl förberedd så nu ska det läsas teori, principer, med mera.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Men åh vad roligt! Jag skulle också – någon gång i framtiden – vilja bli instruktör i någon form av träning.

  1. avatar

   Det tycker jag med, älskar verkligen pilates och att känna hur jag blir starkare, att utmana mig själv.

 2. avatar

  Vad roligt för dig och jaa varför ska man vänta när man kan göra det nu nu liksom ;)… livet är för kort att vänta på saker å ting! LYCKA TILL och TREVLIG HELG nu…

 3. avatar

  Men guuuud vad kul. 😀

 4. avatar

  Härligt. Då väntar ett spännande uppdrag som anställd i RK:s konditionochstyrka ett växande företag.

 5. avatar

  Spännande! Var går du utbildningen någonstans?

 6. avatar

  Åh vad spännande!

 7. avatar

  Va kul!!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: