Det blev lite pilates förut, ett riktigt svårt program med boll där varken jag eller Rickard orkade alla övningar. Det behövs lite mer träning, kan man säga. Men det gav mycket också.
Jag skrev häromveckan att jag inte viktnojar längre, och det stämmer, bryr mig inte så mycket om vågen men däremot bryr jag mig om känslan. Det är inte kul att dra på sig ett par jeans och de blivit tajtare i midjan. Det borde vara tvärtom med tanke på all pilates och all annan träning. På grund av löptest kan jag inte satsa på viktminskning just nu men däremot ska jag dra ner på allt onödigt, satsa på bra mat.
 
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Helt UNDERBART att läsa att du fokuserar på känslan istället. Det är verkligen den som är viktigast – den äger man alltid och det är KÄNLSAN som får en att må bra!
  Sen måste jag säga att jag älskar era bilder. Nu utstrålar så mycket glädje. Jag skall nog övertyga min mann också .. hahahaha men inte så lätt (en pendlande oljesnubbe som man inte ser så ofta) men han ska jävlar upp på bollen med mig!!
  Njut av helgen!
  Stor kram <3

 2. avatar

  Gud vad svårt det ser ut! Men nödvändigt. Jag tänker inte heller på vikt, men det är klart att jag också påverkas av känslan. Främst tränar jag för att må bra och för att det är kul, men att bli snyggare är ju ett stort plus. För mig handlar detta snyggare mest om muskler, men jag förstår verkligen känslan du beskriver.

 3. avatar

  Låter som en bra plan 🙂 Och klokt att du numera struntar i siffrorna på vågen! 🙂
  sv: Ja, verkligen! 🙂

 4. avatar

  Känner igen det där…jag tränar mycket nu och äter nyttigt ändå har jag gått upp i vikt och får knappt på mig några kläder, skit trist :/ Kram

 5. avatar

  Det där ser jättesvårt ut!!

 6. avatar

  Vad roligt med pilates! 😀

 7. avatar

  underbar bild haha! skulle min sambo aldrig gå med på. Tur det finns de som gör det 🙂
  Jag har heller aldrig viktnojat tidigare men nu börjar jag för första gången på 26 år. Jag märker att förra årets kläder inte längre passar. Det har aldrig hänt förr. Så nu blir det väl andra tag,

 8. avatar

  Håller helt med! Jag vill att mina kläder ska sitta fint och bra utan att skava, vilket dem gör nu så jag försöker röra på mig och äta bra. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: